Sport

Stoican revine cu dreptul: Dinamo – Ceahlaul 3-1

dinceahLa primul meci al lui Flavius Stoican după revenirea în “groapă”, Dinamo a câștigat pe teren propriu împotriva Ceahlaului cu 3-1.

Nemțenii au început în forță, având prima ocazie prin Cârjan, dar Naumovski a respins iar în cele din urmă mingea a fost degajată de Filip. La cinci minute distanță, Bilinski a trecut pe lângă gol, nereușind să lovească mingea cu capul.

În minutul 17, Markovici deschide scorul printr-un șut din voleu, urmat la un minut distanță de Gicu Grozav care aduce egalarea dintr-o greșeală a lui Calancea. Același Grozav majorează scorul la 2-1 din pasa lui Bilinski. Marius Niculae, intrat la pauză în locul lui Marius Alexe  închide scorul în minutul 83 la 3-1 pentru gazde.

În timpul meciului au fost și două faze controversate, în care Ceahlăul a cerut două penalty-uri.

dinceah2

După partida de aseară, Dinamo a trecut în fața Craiovei, cu același număr de puncte, dar golaveraj mai bun, în timp ce nemțenii au rămas în zona roșie a clasamentului.

“Sunt bucuros pentru băieţi, aveau nevoie de o victorie. S-a simţit o presiune, o crispare în joc de-a lungul partidei. Am avut o discuţie cu ei la pauză şi mă bucur că au întors rezultatul. Sînt fericit pentru Grozav, pentru Rotariu, pentru toată echipa. Rotariu este cel mai bun pasator din Liga 1. Le-am spus că trebuie să jucăm fotbal şi că nu trebuie să intre cu această crispare. Avem jucători de calitate, iar crisparea va dispărea pe măsură de vin victoriile. Avem o echipă foarte bună, dar mai sînt de pus la punct relaţiile dintre fotbalişti. Dar nu trebuie să mai existe presiune pe ei. Presiune este pe antrenor, pe conducători, nu pe fotbalişti. Vreau să vină dezinvolţi la antrenamente şi să joace fotbal cu plăcere. Am simţit că jucătorii nu sînt bine încă din autocar, cînd am ajuns la stadion” , a spus Flavius Stoican dupa meci, conform fanatik.ro

   Echipele de start:

   DINAMO: Naumovski – Bărboianu, Machado, Bunoza, Filip – Rotariu, Elhamed, Grigore, Grozav – Bilinski, Alexe

   CEAHLAUL: Calancea – Markovic, Ichin, Buden, Slavickas – Sobrau, Tabacariu, Kneif – Popadiuc, Carjan, Stefanescu

Foto: fanatik.ro

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top