Sport

Steaua fără victorie la Târgu Jiu din 2008

11231Pandurii Târgu Jiu au primit duminică seară vizita campioanei României, meci ce contează pentru etapa 21.

După ce în tur steliștii s-au impus cu un indiscutabil 6-0, goluri marcate de Claudiu Keșeru, asta seară echipa lui Gâlcă a pierdut cu 3-1. Din 2008 nu a mai reușit să câștige pe terenul pandurilor.

Mihai Roman a deschis scorul în minutul 37 printr-un șut din patru metri după pasa lui Pintilii, venit în această iarnă de la Al-Hilal. După 20 de minute, Shalaj a înscris după ce Arlauskis a ieșit greșit în fața porții. În minutul 68, Iancu a redus din diferență printr-o lovitură liberă de la 25 de metri. După 10 minute, Tamaș faultează în careu iar Eric, abia intrat, a marcat din penalty pentru 3-1.

12312312123

În acest retur de campionat, Steaua a strâns două înfrângeri cu Rapid și Pandurii, un egal cu Universitatea Craiova și o victorie cu CFR Cluj, pe când Pandurii au două victorii cu CFR Cluj și Steaua, o înfrângere cu Univesritatea Craiova și un rezultat de egalitate cu Ceahlăul Piatra Neamț.

    Echipele de start:

STEAUA: Arlauskis – Papp, Tamaș, Varela, Guilherme – Prepeliță, Filip – Ad. Popa, Chipciu, Tănase – Țucudean.

PANDURII: Gliwa – Ungurușan, Cordoș, Vasilijevic, Momcilovic – Pintilii, Anton – Răduț, D. Nistor, Shalaj – M. Roman

 Sursa: dolce sport.ro

 Sursa: sport.ro

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top