Sport

Simona Halep, cea cu poftă de victorie. Românca s-a impus fără emoții în turul 3 la Indian Wells

Să-și fi revenit Simona Halep? Să fie din nou omul numărul 1 din tenisul românesc? Asta vom vedea în viitor, cert este că românca dă semne că și-a amintit că tenisul este marea ei pasiune. Pasiune care nu are voie să dipară niciodată.

Simona Halep of Romania celebrates after she beat Caroline Wozniacki of Denmark in a semi final match of the Dubai Duty Free Tennis Championships in Dubai, United Arab Emirates, Friday, Feb. 20, 2015. (AP Photo/Kamran Jebreili)

Simona Halep a fost pe culmile succesului, a ținut în suspans mii de inimi și a strâns oamenii în fața televizoarelor, indiferent de ce oră indica ceasornicul.

Începutul de an a surprins-o într-o formă slabă. Sarmalele de acasă, frigul, pauza competițională, oricare ar fi fost motivul, Simona nu mai era ea. Criticile, evident, nu au stat ascunse, iar românul, cum știe el mai bine, a început să devină expert în tenis.

Ba că antrenorul e de vină, încăpățânarea Simonei sau psihicul, oricare ar fi fost, cert este că rezultatul s-a văzu în acțiunile sale.

În plus, Simona a pierdut și locul secund în lume și a ajuns pe poziția a cincea a clasamentului profesionist feminin de tenis.

Iată că a noastră româncă a ajuns la Indian Wells, acolo unde anul trecut devenea regina turneului.

A reușit un meci bun contra Vaniei King pe care a trimis-o acasă după 6-1, 6-1.

În turul trei, românca a întâlnit-o pe  Ekaterina Makarova, căreia i-a arătat ce înseamnă tenisul, ala de nu-l mai înțelegea ea de câteva luni. Rusoaica a părăsit și ea turneul după scorul 6-2, 6-4 câștigat de Simona.

Barboa Strycova va fi următoarea adversară a româncei la Indian Wells.

Este momentul ca jucătoarea noastră să se impună la meciurile directe, scorul în prezent fiind de 1-1.

Simona, ne place ce vedem, ține-o tot așa. Nu uita că românii iubesc tenisul datorită ție, iar fiecare punct câștigat este o  cărămidă în plus la construcția carierei tale.

Iar dacă se spune că sportul tău este cel alb, tu fă-l să strălucească!

Foto: a1.ro

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top