Artiști

Three Days Grace vin la Shine Festival

Shine Festival revine și anul acesta cu vești bune pentru fanii rock-ului alternativ. Canadienii de la Three Days Grace vin în premieră în România ca headlineri.

Povestea „Three Days Grace” începe în anul 1992 sub denumirea de „Groundswell” când singurele intrigi ale protagoniștilor ei erau problemele întâmpinate în liceu. După un singur album „Wave Of Popular Feeling” (1995), membrii trupei se despart, urmând ca 2 ani mai târziu să înceapă proiectul „Three Days Grace”. Întrebat ce semnifică noul nume al trupei, Adam Gontier, fostul solist al trupei a declarat  “Dacă ai avea trei zile să schimbi ceva în viața ta, ai putea s-o faci?”

După două decenii în care au devenit trupa simbol a rock-ului alternativ din Canada, Three Days Grace se mândresc cu numeroase discuri de Platină câștigate în mod special pentru primele trei albume care le-au definit cariera: „Three Days Grace” (2003), „One-X” (2006) și „Life Starts Now” (2009).

Muzica acestora a devenit cunoscută datorită single-urilor „Animal I Have Become” (care a avut cel mai mare succes al trupei, devenind cea mai difuzată piesă rock din anul 2006), „Pain” (a reușit să se claseze pe locurile I în majoritatea topurilor rock), „Never Too Late” (lansat în 2007, a ocupat pentru a treia oară poziția I în topurile Active Rock).

În cadrul aceluiași festival vor mai canta și alte trupe precum Subcarpați, Alternosfera, Vița de Vie, Șuie Paparude, E.M.I.L, Coma și Luna Amară., urmând a fi anunțate și alte nume.

Abonamentele de două zile au următoarele prețuri:

  • Până pe 3 mai: 149 lei Golden Circle și 119 Acces General
  • Până pe 30 iunie: 159 lei Golden Circle și 129 Acces General
  • În ziua concertului: 170 lei Golden Circle și 150 lei Acces General

Sursă foto

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top