Diverse

Shine Festival 2017: Biletele la Golden Circle SOLD OUT

Trupa canadiană de rock alternativ, Three Days Grace are mulți fani și în România. Zona Golden Circle este SOLD OUT.

Pentru cei care nu au apucat încă să-și cumpere bilet o pot face prin următoarele modalități: abonamente de tip electronic  se pot achiziționa pe www.iabilet.ro iar cele tipărite din următoarele locații: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman și pe terminalele self-service ZebraPay.

Biletele au următoarele prețuri:

  • 129 lei abonamente Acces General
  • 85 lei bilete pentru o singură zi Acces General*

*În ziua concertului, biletele pentru o singură zi costă 90 lei.

Cei care doresc să vină la concert cu un grup de prieteni pot opta pentru pachetul promoțional Shine Together. Acesta conține 5 abonamente la preț de 4  și poate fi achiziționat cu 516 lei de pe www.iabilet.ro.

Pentru o desfășurare cât mai bună a evenimentului, participanții trebuie să respecte câteva reguli, potrivit www.metalhead.ro:

1. Este interzis accesul cu:

– sticle, conserve

– mâncare sau bauturi de orice fel

– artificii, arme, obiecte periculoase

– obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser)

– umbrele (în cazul în care se anunță ploaie să veniți cu pelerine)

– aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil)

– aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale

– animale de companie

– persoanele cu probleme de ordin medical trebuie să aibă asupra lor dovezi clare pentru a putea intra la concert cu medicamentele necesare

Organizatorii NU vor stoca și NU vor păzi obiectele prezentate în lista de mai sus pe durata evenimentului!

La intrare, toți participanții vor fi perchezitionați de către agenții de securitate.

Organizatorii informează publicul participant că spectacolele includ lumini puternice ce pot afecta persoanele epileptice.

2. Jetoane

– În cadrul evenimentului, se vor comercializa diverse sortimente de băuturi, vânzarea acestora facându-se pe bază de jetoane care pot fi procurate de la casele special amenajate.

– Începand cu ora 00:00 veți putea achizitiona 3 beri cu două jetoane!

– Vânzarea produselor pe bază de jetoane facilitează o servire mai rapidă

– Contravaloarea jetoanelor rămase se returnează la finalul evenimentului doar pe baza bonului fiscal!

3. Accesul copiilor

– Copiii cu vârsta sub 7 ani au acces gratuit și trebuie să fie însoțiți de un adult posesor de bilet valid.

– Accesul minorilor sub 14 ani se face doar pe bază de bilet și doar dacă aceștia sunt însoțiți de către un adult posesor de bilet valid.

– Organizatorii nu recomandă prezența la concert a copiilor fără caști de protecție! Zgomotul foarte puternic poate dăuna auzului celor mici.

4. Categorii de bilete și brățări

– Accesul în perimetrul evenimentului este permis pe bază de abonament valid pentru care se primește o brățară. Păstrați brățările la mana pe toată durata festivalului, dacă o pierdeți sau o rupeți, va trebui sa cumpărați alt abonament! Biletele de o zi nu primesc brățară.

Biletele de o zi: Părăsirea perimetrului Arenelor Romane, după validarea biletului de o zi, va fi strict interzisă. Persoanele care doresc să părăsească zona de eveniment o pot face, dar dacă doresc să intre din nou, vor trebui să-și cumpere alte bilete.

Abonamente: Posesorii de bilete la categoriile Golden Circle și Acces General vor primi la acces brățări speciale ce le permit accesul și în zona în care au abonamentele. Brățările trebuie păstrate la mână, exact așa cum au fost puse, pe toată durata festivalului, adica două zile. Brățările nu sunt transmisibile și nu trebuie desfăcute sau deteriorate. Posesorii de abonamente Golden Circle pot sta și în zona Acces General, unde există atât locuri pe scaune, cât și locuri în picioare.

Sursă foto

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top