Artiști

Trupe noi confirmate la Shine Festival 2017

Încă șase trupe sunt confirmate pentru Shine Festival 2017, desfășurat în perioada 30 iunie – 1 iulie. 

Am Fost La Munte Și Mi-a Plăcut

„Am Fost La Munte Și Mi-a Plăcut” este prima trupă de „postbelic rock” din România. Cel mai bun proiect de postbelic rock la ora actuală. Primul album, Susurul râurilor care curg în jos, sau în sus, depinde cum te uiți, a fost lansat în 2016 și a pus bazele unei cariere de succes pentru formația preferată de la munte a tuturor, potrivit https://aflmsmp.bandcamp.com/. În 2016, trupa a câștigat premiul Metalhead Awards – Best Alternative Newcomer 2016.

Jinxy Von D’ers

Trupa bucureșteană „Jinxy Von D’ers” a luat ființă în 2016 cu ajutorul Universal Music Romania. Piesele abordează genurile Alternative Rock ‘n Roll și Dramatic Pop. De curând au lansat o nouă piesă intitulată Glow.

Next Ex

Este o trupă de synth-pop (muzică pop sau electrică în care sintetizatorul domină) din București. Aceasta și-a lansat primul single numit Hey Girl (Self-Concious Talk), iulie 2016. La începutul anului 2017, trupa a mai lansat o melodie numită Superhero și primul lor video.

Arthur

Proiectul s-a fondat după ce trupa Interzis și-a încetat activitatea de peste 10 ani, încununată cu două albume scoase la A&A Records, atunci când chitaristul Eugen Arthur a hotarât să pornească o carieră solo, potrivit www.letsrock.ro.

Mouse N Monkeyz

Conceptul „Mouse N Monkeyz” a luat naștere în februarie 2016 din dorința membrilor de a inspira alți artiști și de a fi și ei inspirați de alții la rândul lor. Muzica acestora se încadrează în mai multe genuri, fiind inspirați de nume sonore precum Nine Inch Nails, Rammstein, David Bowie și mulți alții.

Umbra

Trupa „Umbra” s-a format în 2014 aparținând genului muzical underground. Melodiile lor abordează un stil modern dar care aduce aminte uneori că există blues, post-rock și grunge.

Sursă foto

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top