Diverse

Sesiunea de iarnă, prilej de învățat pentru studenți

Sesiunea de iarnă bate la ușă pentru mii de studenți fericiți din întreaga țară. Aceștia consideră că sesiunea, este momentul perfect de a scăpa de plictisitoarele cluburi și animatoare în favoarea acumulării de cunoștințe. Curioși din fire, am întrebat câțiva studenți ce cred ei despre sesiune așa că iată răspunsurile !

Ce spun studenții despre sesiunea de iarnă:

“Eu vă spun onest că m-am plictisit să stau pe Facebook și să îmi dau check-in la cluburile de fiță din Capitală. Sesiunea e momentul oportun de a învăța pentru a deveni cineva în viață. Recomand studenților din toată țara să se distreze ca mine învățând, e o plăcere credeți-mă !” spune Cristian Sima.

Sesiunea de iarna 2016

Sursa Foto : wordsandphotoz.blogspot.com

Un alt student e de părere că “E chiar cool să învăț, reușesc să acumulez cunoștințe, am scos și eu capul afară și mi-am cunoscut familia, sunt niște oameni minunați. Înainte stăteam câte 12 ore pe Counter-Strike și nu făceam nimic util, acum mă simt un om împlinit știind că învăț pentru sesiune”, ne răspunde Adrian Fătu.

Uimiți de răspunsurile studenților, am ajuns la concluzia că facultatea a devenit o plăcere în această perioadă și că studenții adoră să petreacă nopțile învățând decât să asculte manele la maxim. Chiar și în rândul profesorilor a apărut un semn de mirare.

“De când a început sesiunea, prezența la facultate a sărit pragul record de 95,95%. Suntem foarte fericiți că studenții au realizat că facultatea este o etapă foarte importantă în viața lor și că eforturile noastre de a le băga pe gât unele informații nu sunt în zadar” ne spune domnul Cristian Ion, decan al unei importante facultăți din București.

Putem deci spune că, sesiunea de iarnă 2016 este un adevărat succes și că studenții au realizat în ultimul moment cât de important e să fii deștept.

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top