Comunicate de presă

Prezentare Admitere Hyperion 2018

Începând cu 4 iunie 2018, Universitatea Hyperion  își așteaptă cu o și mai mare deschidere candidații, oferindu-le programe de studii noi și tentante, în care ei să se regăsească.

Dispunând de o maximă mobilitate și flexibilitate, Universitatea Hyperion prezintă cea mai dinamică și rapidă adaptare a curriculei și metodicii la cerințele actuale ale pieței muncii.

Universitatea Hyperion și-a lărgit baza materială și colaborările cu alte organizații, instituții, firme, din țară și din străinătate, are un corp profesoral tânăr și elitist care a pregătit pentru următorul an universitar un program amplu cu evenimente extracurriculare atractive, astfel încât să-și apropie cât mai mult studenții și să le creeze premisele în vederea unei pregătiri solide pentru viață și carieră.

Obiectivul principal îl reprezintă creșterea gradului de absorbție al absolvenților pe piața muncii de la 90% la 100%.

Hyperion este universitatea privată care pune la dispoziția viitorilor studenți o ofertă educațională diversificată, având 17 programe de licență și 16 programe masterale acreditate ce acoperă o paletă largă de domenii și specializări (de la științe socio-umane și arte până la cele exacte și inginerești).

 

 

 

 

 

 

 

Cei care doresc o calificare postliceală în domenii de mare interes, se pot  înscrie  la Colegiul Universitar Hyperion (chiar dacă nu au promovat Bacalaureatul), la  una dintre cele 4 specializări:

  • Analist programator (web design, game design);
  • Organizator conferințe, congrese, târguri  și expoziții;
  • Designer de publicitate (Videografie – producție de videoclipuri, spoturi publicitare, grafică, multimedia);  
  • Asistent de gestiune (contabilitate primară).

Universitatea Hyperion este prima și singura instituție de învățământ din România care organizează Cursuri de pilotaj cu drone comerciale, în scopul utilizării acestora în numeroase domenii cu aplicații multiple. Cursanții beneficiază de personal calificat, cu experiență îndelungată în industria UAV (Unmanned Aircraft Vehicle), având astfel oportunitatea de a învăța direct de la experții care cercetează, proiectează și construiesc drone, utilizând microcontrolere ARM.

Pe măsură ce industria dronelor a avut parte de o continuă expansiune datorită numeroaselor avantaje oferite, cererea de personal calificat pentru operarea acestora a crescut considerabil în ultimii ani.

Cursul vine în întâmpinarea celor care își doresc să piloteze o dronă sau desfășoară numeroase activități tehnice în locuri greu accesibile, multicopterele oferind soluția optimă pentru reducerea timpului acordat intervențiilor și eliminarea eventualelor riscuri cauzate de lucrul în zone de hazard.

Înscrie-te și tu la Universitatea Hyperion și vei beneficia de taxe de școlarizare accesibileburse de studiistagii de practică în mediul public și privatcampus moderndotări și tehnologii de ultimă generațiecazare în cămin studențescstudiouri de radio și TV Ultra HDredacție de presăevenimente culturale și științifice de marcă promovate de Biroul de presă Hyperion.

Intră pe hyperion.ro/admitere sau pe facebook.com/universitateahyperion și găsești toate informațiile care te interesează!

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top