Filme

Mult așteptata continuare a serialului Prison Break

Veşti bune pentru fanii serialului american Prison Break , FOX a anunţat oficial că Sarah Wayne Callies va juca în continuare rolul doctoriţei Sara Tencredi.

ouchpress.com1

Sursă ouchpress.com

Distribuţia sezonului nou începe să arate familiar. Împreună cu Michael Scofield (Wentworth Miller) şi Lincoln Burrows (Dominic Purcell), în noul sezon al serialului american Prison Break vor apărea şi Theodore Bagwell, mai mult cunoscut cu sub denumirea de “T-Bag” (Robert Knepper), Fernando Sucre (Amaury Nolasco) şi Benjamin Miles “C-Note” Franklin (Rockmond Dunbar).

prison-break

În acest moment încă nu s-a aflat cu exactitate când va fi premiera continuării serialului. Zvonurile primite din partea unora apropiați ai producătorilor, au declarat că sezonul va fi difuzat în Statele Unite pe FOX la sfârșitul anului 2016 sau începutul anului 2017.

Prison-Break-Season-5-Release-Date-Confirmed-For-2016-By-Fox-How-Does-Wentworth-Millers-Michael-Live-Spoilers

Prison Break este un serial american produs și difuzat pentru prima dată de televiziunea FOX pe data de 29 august 2005. Intriga serialului se învârte în jurul poveștii unui om încarcerat și condamnat la moarte pentru o crimă pe care nu a comis-o și a fratelui acestuia, care elaborează un plan complex, tatuat pe corp, pentru a-l salva de la pedeapsa cu moartea.

Realizat de Paul Scheuring, Prison Break este produs de compania Adelstein-Parouse Productions, în asociere cu Original Television și studiourile 20th Century Fox Television. Actualii producători executivi ai serialului sunt Paul Scheuring, Matt Olmstead, Dawn Parouse, Marty Adelstein, Neal Moritz și Brett Ratner. Coloana sonoră a fost compusă de Ramin Djawadi și a fost nominalizată la ediția din 2006 a Premiilor Emmy.

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top