Sport

S-au aflat finalistele din Liga Campionilor.

Santiago Bernabeu a fost aseară gazda celei de-a doua manșe a semifinalelor Ligii Campionilor. Real Madrid a primit vizita “bătrânei doamne”, care îi învinsese în tur cu 2-1.

1Juventus și Barcelona se bat pentru câștigarea trofeului.

Un gol și o apărare excelentă, de atât avea nevoie echipa lui Carlo Ancelotti pentru a ajunge în finală.

Madrilenii au început hotărâți, având numeroase ocazii, toate finalizându-se, însă, fără gol. Lovitura de cap al lui Bale, șutul puternic al lui Benzema peste poartă sau lovitura liberă bătută de Cristiano Ronaldo, deviată de zid fac ca tabela să rămână neschimbată.

Minutul 23 a adus primul gol, Ronaldo a înscris din penalty-ul rezultat în urma faultului comis de Chiellini în careu asupra lui James.

La pauză, Realul era cu un picior în finala celei mai titrate competiții europene. Discursul lui Allegri din vestiar a părut că i-a ambiționat pe elevii săi, care în minutul 57 au adus egalarea și odată cu aceasta și accederea în finala Champions League. Morata, jucătorul vândut de Real lui Juventus și-a îngropat fosta echipă.

În ciuda atacurilor madrilenilor la poarta apărată de Buffon, partida s-a încheiat 1-1 și grație victoriei din Italia cu 2-1, “batrana doamna” este în finala Ligii Campionilor, unde va da piept cu Barcelona pe 6 iunie.

Spaniolii s-au calificat marți seară, chiar dacă au fost învinși de Bayern pe Allianz Arena cu 3-2. Scorul generalul de 5-3 le-a oferit posibilitatea pătrunderii în finală și de a lupta pentru titlul de “Regina Europei”.

Sport.ro a anunțat că după ratarea titlului în Spania, a Cupei și a Ligii Campionilor, antrenorul lui Real, Carlo Ancelloti nu ar mai fi în planurile conducerii pentru sezonul viitor. Directorul lui Real Madrid, Emilio Butragueno, a evitat să dea un răspuns clar la întrebarea dacă antenorul va mai continua sau nu pe bancă.

2

Foto: juventus-fr.com, twitter

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top