Sport

Monaco s-a calificat în sferturile Ligii Campionilor după un meci extraordinar contra lui Manchester City. Atletico Madrid merge și ea mai departe

O nouă seară magică a avut loc în Champions League.

După calificarea Barcelonei în urma meciului excepțional făcut contra lui PSG, o altă echipă îi calcă pe urme. Este vorba de această dată de Monaco, care a reușit să întorcă 5-3 din tur și să o elimine pe Manchester City din Champions League.

Monaco a câștigat cu 3-1 în fața echipei lui Pep Guardiola și merge mai departe în sferturile celei mai titrate competiții europene.

Mbappe a marcat primul în minutul 8, urmat de Fabinho în minutul 29.

Sane a redus din diferență în minutul 71, însă francezii au mai punctat o dată prin Bakayoko, până la final nu s-a mai întâmplat nimic, iar Monaco merge mai departe grație golului în plus marcat în deplasare.

Tot miercuri seara s-a mai jucat și Atletico Madrid-Bayern Leverkusen care s-a încheiat 0-0, iar spaniolii se califică datorită victoriei din tur cu 4-2.

Atletico Madrid este a treia echipă din Spania care merge mai departe în sferturile Ligii Campionilor, după calificarea Barcelonei și a Realului.

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top