Sport

Cristina Neagu mandră de câștigarea Ligii Campionilor la handbal

După ce, duminică seara, echipa sa, Buducnost s-a impus în finala Ligii Campionilor contra lui Larvik, Cristina Neagu era cea mai fericită.

Ea a declarat că și-a îndeplinit un vis, câștigând pentru prima dată cel mai râvnit trofeu al carierei.

Deși, prima parte a meciului și-a petrecut-o pe bancă din cauza unei mici accidentări, româncă a terminat partida în picioare și nu oricum, ci cu trofeul Ligii Campionilor deasupra capului.

Jucătoarea a mai avut un moment de fericire, ea a ieșit golgheterul competiției cu 102 goluri marcate, la egalitate cu handbalista  lui WHC Vardar, Andrea Penezic.

La sfârșitul partidei, Cristina Neagu a apărut cu tricolorul pe umeri, drept dovadă a iubirii și respectului pentru țara sa. Momentul a fost captat și a apărut, ulterior, ca fotografie de profil chiar pe contul oficial al sportivei de pe un site de socializare.

1

Foto: facebook

Iată și declarația de la finalul meciului de duminică, informează digisport:

[quote_box_center] „Este cu siguranță cea mai fericită zi a carierei mele. Ce am reușit astăzi nici măcar nu pot să descriu în cuvinte. Le mulțumesc fanilor care au venit în România să mă susțină, dar și celor din Muntenegru. Este o zi pe care o să mi-o amintesc toată viața. Vreau să le mulțumesc colegelor mele, sunt mândră că fac parte din această echipă, sunt sigură că toate se întâmplă cu un motiv și Dumnezeu a vrut ca eu să ajung la Buducnost și să îmi îndeplinesc într-un final visul.

Am ieșit cu steagul României pentru că sunt româncă, sunt mândră că sunt româncă. Iubesc România și am vrut să le arăt tuturor că iubesc această țară și că sunt mândră că sunt din această țară”.[/quote_box_center]

2

Foto: digisport.ro

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top