Sport

România, fără medalii olimpice la gimnastică după 44 de ani

A fost o seară tristă pentru România. Marian Drăgulescu și Cătălina Ponor nu au reușit să obțină medaliile olimpice pe care și le-au propus la startul Jocurilor Olimpice.

Drăgulescu a încheiat pe locul 4 proba de sărituri, luând notele 15.266 şi 15.633, astfel că media lui este de 15.449.

exclusiv-catalina-ponor-devastata-dupa-finala-la-barna-raman-campioana-olimpica-indiferent-de-ce-spun_size6

De cealaltă parte, presiunea pe care Cătălina o avea pe umeri a fost definitorie. Sportiva a făcut mai multe greșeli, iar arbitrii au depunctat-o drastic, ea obținând nota 14.000 și terminând pe locul 7 din 8 la bârnă.

Dezamăgirea din ochii ei a fost vizibilă, gimnasta nemaiputând să-și oprească lacrimile la finalul concursului.

Gimnasta a spus că prestația ei din concurs a fost influențată și de anumite critici și afirmații negative care i-au fost transmise de diferite persoane.

Ea rămâne însă o triplă campioană olimpică datorită medaliilor cucerite la Atena, în 2004.

„Îmi pare rău că am dat undă verde acelor mesaje negative și gânduri negative îndreptate către mine, acelor persoane care nu și-au dorit ca eu să fiu aici. Mă bucur însă că am putut să lupt, presiunea a fost mare, emoțiile au fost multe.

Asta a fost, nu mi-a ieșit un integral așa cum mi-am dorit să fie. Campioană olimpică sunt, și nu o dată, sunt de trei ori, n-am avut și nu am absolut nimic de pierdut. Mi-am jucat șansa până la capăt, dacă n-a fost să fie…

E normal să mă influențeze sau măcar să mă atingă. Au fost mesaje foarte dure, pe care nu le pot trece cu vederea. Nu vreau să le reproduc, dar m-au afectat. Încă o dată, presiunea a fost mare, mi-am dorit foarte mult, am vrut să le dau peste nas și n-am reușit tocmai pentru că am vrut prea mult”, a spus Cătălina Ponor, potrivit Sport.ro.

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top