Sport

Dezastru pe teren, umilință în tribună. Steaua, învinsă de Manchester City cu 5-0 și sabotată de fanii dinamoviști

Steaua a pierdut dramatic, scor 5-0, meciul tur din play-off-ul Champions League jucat contra celor de la Manchester City.

Steliștii au început în forță meciul, iar Stanciu a fost primul care a atacat poarta oaspeților șutând de la 25 de metri, mingea trecând cu puțin pe lângă poartă.

În minutul 7, City putea să deschisă scorul, dar penalty-ul executat de Aguero a fost apărat de portarul Niță, cel care avea să devină cel mai bun jucător al Stelei, în ciuda faptului că a primit cinci goluri.

În minutul 13, Manchester a profitat de greșeala lui Toșca, iar echipa lui Guardiola a deschis scorul prin David Silva.

Meciul a continuat în forță, iar arbitrul a dictat cel de-al doilea penalty pentru oaspeți, după faultul comis de Enache asupra lui Kolarov.

Aguero a ratat din nou, iar scorul a rămas neschimbat până în minutul 43 când același Aguero și-a spălat din păcate ducând scorul la 2-0.

După pauză, City s-a dezlănțuit și a mai punctat de trei ori. Nolito și Aguero, care reușește tripla, au închis scorul la 5-0.

Steaua nu a fost umilită doar în teren, ci și în tribună.

coregrafie-surpriza-la-meciul-steaua-manchester-city-cu-mesajul-doar-dinamo-bucuresti-18546385

Fanii dinamoviști i-au luat prin surprindere atât pe suporterii rivali, cât și conducerea echipei.

Totul a pornit de la ideea fanilor alb-roșii de a pregăti o coregrafie surpriză. O parte a galeriei PCH s-a dat drept fani steliști din străinătate care vor să pregătească o coregrafie inedită la partida de marți seara de pe Național Arena.

Patronul Gigi Becali s-a arătat destul de încântat de inițiativa așa zișilor steliști și a acceptat propunerea.

Nimeni nu știa ce umilință urma să aibă loc. Când crainicul stadionului a anunțat că fanii de la tribună pot îmbrăca vestele de culoare alb și roșu, mare a fost uimirea tuturor să constate că ceea ce era, de fapt, scris, consta într-un mesaj al trupei din Ștefan Cel Mare, „Doar Dinamo București”. Acesta este moto-ul pe care îl folosesc dinamoviștii în această perioadă înaintea derby-ului de sâmbătă cu Steaua.

Gestul câinilor a făcut înconjurul presei internaționale, și se pare, că acesta ar fi unic în istoria fotbalului. O întâmplare similară s-a petrecut în 2004 între Harvard-Yale când oaspeții i-au păcălit tot cu o coregrafie pe adversari, doar că în acest caz vorbim despre fotbal american, scrie DigiSport.

 

 

 

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top