Sport

Ce planuri are noul selecționer cu Naționala României

Campionatul European din Franța nu a fost de bun augur pentru Naționala României. Două înfrângeri în grupă, dintre care una istorică în fața Albaniei, dar și un egal, rezultate ce i-au determinat pe șefii Federației Române de Fotbal să facă schimbări la nivelul băncii tehnice.

România a avut un parcurs dezamăgitor în Franța. Înfrângere cu țara-gazdă, egal cu Elveția, din nou înfrângere cu Albania, clasându-se ultima în grupă cu un punct.

Anghel Iordănescu a fost înlocuit cu un antrenor străin. Christoph Daum a devenit, astfel, primul selecționer străin din istoria României.

christoph_daum_62441400_13248600

Selecționer ce promite să le impună fotbaliștilor o mentalitate nemțească.

Antrenorul a vorbit înt-un interviu pentru Gazeta Sporturilor și spune că își dorește să schimbe în bine echipa și că va face tot ce-i stă în putință. Suporterii trebuie să înțeleagă însă că această schimbare nu poate avea loc dintr-o dată și trebuie răbdare și înțelegere.

“Știţi mai bine ca mine că fotbalul Generaţiei de Aur a dominat fotbalul european, chiar pe cel mondial. România a fost o adresă de top. A dovedit că are un potenţial remarcabil și sunt sigur că împreună îl putem reînvia. Sigur, nu pot face totul peste noapte. Nu sunt un Mesia. Sunt un muncitor dedicat și încerc să fac mai mult decât promit prin vorbe. Asta mă interesează: să vorbesc puţin și să fac mult”, a spus Christoph Daum, potrivit GSP.

 

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top