Economic

Cel mai mare retailer online preia retailerul online Fashion Days

eMAG, cel mai mare retailer online din regiune, a inceput demersurile de preluare a retailerului online Fashion Days.

În mai 2015, compania va depune o solicitare către autoritățile de reglementare a concurenței privind preluarea controlului asupra Fashion Days, companie deținută de Naspers.

Tranzacția se va finaliza după primirea acordului de la Consiliul Concurenței.

Fashion Days are în România aproape 400 de angajați și în șapte țări din regiune, inclusiv Polonia, Cehia și Ungaria, numărul este de 550.

Retailer-ul online e specializat în materie de haine și accesorii, având 500.000 de produse care provin de la o mie de brand-uri.

În ultimii ani, eMAG s-a extins enorm, iar din martie vinde haine și încălțăminte sub un brand propriu numit RELEASE. Prin intermediul acestei tranzacții, eMag încearcă să extindă puternic categoria de Fashion.

Tranzacția este benefică pentru ambele companii: Fashion Days își va continua dezvoltarea cu ajutorul strategic din partea eMAG, iar retailer-ul va beneficia de expertiză în fashion, parteneriate strategice și baza de clienți a Fashion Days.

[quote_box_center]Ambele companii sunt deja parte a grupului Naspers, astfel că avem de-a face cu un transfer de acțiuni și cu o nouă etapă de reorganizare a operațiunilor în grup. La fel s-a întâmplat și când eMAG a cumpărat în ianuarie magazinul polonez Agito.[/quote_box_center]

Fashion Days  este cea mai mare destinație de shopping online din România și Europa de Est, parte a grupului Naspers.

Celor peste 8 milioane de utilizatori, Fashion Days le oferă zilnic mai mult de 200.000 de produse, 100% originale de la peste 500 branduri internaționale.

Cele mai scumpe produse de pe Fashion Days sunt ceasuri și genți de firmă la 4 – 5.000 de euro.

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top