Muzică

Release Radar: ATB, Topic și A7S lansează ,,Your Love (9PM)”

Anul 2021 cu siguranță va fi anul remake-urilor. ATB, Topic și A7S lansează ,,Your Love”, primul remake al piesei 9PM (Till I Come) lansată în anul 1998.

Cei trei artiști au reușit să îmbine 3 stiluri muzicale diferite pentru a pune bazele unei noi producții.

,,În ultimii 20 de ani, am primit atat de multe solicitări de colaborări, remake-uri ale piesei mele ,,9PM (Till I Come), însă le-am refuzat pe toate pentru că nu am fost niciodată mulțumit de abordarea sunetului.

Dar apoi am ascultat ,,Breaking me” a lui Topic împreună cu Rudi  (manager) și imediat am avut sentimentul că aceste două lumi sonore se pot contopi perfect” a spus ATB pentru publicația thenocturnaltimes.com.

,,Your Love” este o piesă energică datorită influențelor EDM care se regăsesc în aceasta, iar tonalitatea joasă pe care A7S o abordează îi oferă posibilitatea de a ajunge fără probleme și pe radio exact cum a fost și cazul piesei ,,Breaking Me”.

,,9PM (Till I Come) este o piesă dance clasică pe care o știu și o iubesc încă de când eram mic.

Prin urmare este o mare onoare să fiu primul care a avut posibilitatea de a-i face un remake alturi de ATB.

Riff-ul tipic de chitară a lui ATB asociat cu sunetul meu melancolic-dance și vocea inconfundabilă a lui A7S are ca subiect o simbioză perfectă” a spus Topic pentru publicația thenocturnaltimes.com

Piesa originală a lui ATB a reușit performanța de a ajunge pe prima poziție in UK Offical Single Charts în anul 1999, devenind astfel prima piesă trance care a ajuns pe prima poziție într-un top din Marea Britanie până în acel moment.

Remake-ul ,,Your Love” este disponibilă pe toate platformele de streaming, iar pe Youtube a depășit 300k de vizualizări în câteva zile de la lansare.

Dă-i un play și spune-mi în comentarii cum ți se pare:

Sursă foto:https://www.youtube.com/watch?v=pk1btLJQjTw

Release Radar: ATB, Topic și A7S lansează ,,Your Love (9PM)”

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top