Centrul pentru Jurnalism Independent în parteneriat cu Asociatia pentru Dezvoltarea Profesională a Tinerilor și Educație Alternativă și Universitatea Hyperion din București organizează cea de-a 2-a ediție a Seratelor Jurnalistice – Un proiect care susține jurnalismul de calitate.

Miercuri, 30 martie 2016, ora 18, la sediul Centrului pentru Jurnalism Independent va fi alături de studenții la Jurnalism ai Universității Hyperion, fondatorul paginademedia.ro, Petrișor Obae.

Seratele Jurnalistice au început în anul 2014 și au adus, alături de tineri jurnaliști, studenți sau absolvenți de jurnalism și cadre universitare, jurnaliști cunoscuți și oameni de presă care au dezbătut teme de actualitate despre realitățile media, accesul în instituțiile de presă și rigorile profesiei de gazetar.
În perioada noiembrie 2014 – iulie 2015, ne-am bucurat de prezența lui Luca Niculescu, Adelin Petrișor, Vlad Mixich, Paul Radu, sau Eugen Istodor.

Reîncepem Seratele Jurnalistice

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top