Evenimente

Majestatea Sa Regele Mihai I al României împlinește 96 de ani

Conform Secretariatului Regal citat de News.ro, Majestatea Sa Regele Mihai I va fi sărbătorit miercuri, printr-o serie de evenimente ce vor avea loc în Sala Tronului de la Palatul Regal din București de la ora 17:00, când Alteța Sa Regală Principesa Margareta va decora o serie de personalități și colaboratori ai Casei Regale.

Tot miercuri de la ora 19:00, va avea loc la Ateneul Român cea de-a zecea ediție a concertului anual de binefacere organizat de Fundația Principesa Margareta a României (FPMR). Concertul va fi susținut de violonistul Remus Azoitei, pianista Alexandra Dariescu și tenorul Teodor Ilincăi, alături de orchestra Fundației Principesa Margareta a României condusă de bagheta dirijorului Tiberiu Soare.

Fondurile obținute în urma concertului vor sprijini programul Tinere Talente, prin intermediul căruia FPMR oferă burse de studiu tinerilor artiști cu situații materiale precare, potrivit wowbiz.ro.

Text: Aanicăi Irina
Foto:

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top