Gaming

Recenzie Tom Clancy: The Division

Tom Clancy: The Division, este un joc creat de către compania Ubisot, jocul se prezintă a fi un MMORPG(Massive Multiplayer Online Role Playing Game) open world co-op shooter.

A fost lansat pe PC, PS4 şi XboxOne pe data de 8 martie 2016.

Acţiunea se petrece într-un Manhattan aflat în ruine după un atac cu o armă bio-chimică care a distrus întreaga societate chiar mai poetic spus ajungi să descoperi un Manhattan într-o iarnă post-apocaliptică.

The Division este o organizaţie care recrutează oameni care să apere oraşul, toate bune şi frumoase până acum, sistemul de loot este făcut după chipul şi asemănarea unui alt titlu şi anume Destiny.

O lume plină de detalii, un motor grafic foarte puternic, un joc care cu adevarat face imersia grafica dar nu reuşeşte să facă acelaşi lucru şi din punct de vedere al gameplay-ului.

The Division reuşeşte să livreze un conţinut inovator şi imersiv datorită sistemului de co op.

Există totuşi o impresie că lipsesc părţi fundamentale din joc, dar posibil ca din cauza aceasta va trebui achiziţionat si Season Pass-ul pentru a avea exclusivitate pentru conţinutul viitor care va fi integrat în joc.

Un titlu care merită să fie jucat, iar recomandarea mea este să fie jucat cu cel putin un prieten pentru a putea plănui diverse tactici şi strategii.

Un dezavantaj este faptul că nu exista posibilitatea de a folosi vehicule, nu chiar o maşină dar o bicicletă tot ar merge şi ar fi mult mai util decăt ideea de a lua la pas tot Manhattan-ul.

Un alt deyavantaj este faptul că jocul te penalizează dacă alegi să joci Rogue, nu este cinstit din moment ce jocul îţi permite să alegi stilul de joc.

Un deyavantaj destul de mare este faptul că jocul tinde să devină foarte repetitiv, misiuni care se repetă, inamici care se repetă, existenţa limitată ale variaţiunilor de haine.

Iar un avantaj mare, aşa ca de final de articol este sistemul de modificare al armelor, care este mai mult decăt plăcut, un sistem destul de complex care te ajută să modifici aproape tot ce se poate modifica la o armă şi din punctul meu de vedere Tom Clancy: The Division  primeşte nota 8/10, cu adevărat un Shooter Rpg care merită jucat cu prietenii.

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top