Sport

Real Madrid, Regina Europei

Real Madrid s-a încoronat Regina Europei la fotbal după ce a învins în finala Champions League pe echipa din același oraș, Atletico.

real

Capitala fotbalului a fost pentru o seară Milanul. San Siro s-a umplut de gălăgia fanilor madrileni împărțiți în două tabere.

Finala de sâmbătă seara a fost o reeditare a celei din urmă cu doi ani când istoria s-a rescris. Echipa antrenată de data aceasta de Zidane a cîștigat din nou cel mai important trofeu eurpopean.

Real a deschis scorul în minutul 15 prin Sergio Ramos după o lovitură liberă executată de Toni Kroos şi o deviere a lui Bale.

Atletico putea egala în debutul reprizei secunde, dar Griezmann a tras în bară din lovitură de pedeapsă.

Cele două s-au întrecut în ocazii până la finalul meciului, inclusiv în cele două reprize de prelungiri, astfel că s-a ajuns la penalty-uri.

Juanfran a fost singurul care a ratat pentru Atletico, iar Ronaldo a executat ultima lovitură și a trimis trofeul, din nou, după doi ani pe Bernabeu.

 

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top