Muzică

Release Radar: Bang – Rita Ora feat Imanbek

Rita Ora și Imanbek sunt ,,On fire”. Cei doi au anunțat la începutul lunii că urmează să lanseze un LP numit ,,Bang”. Momentul mult așteptat nu a întârziat și astfel, LP-ul este deja disponibil pe toate platformele de streaming online.

Piesa principală din album este ,,Big”, un single cu un nume corespunzător, având în vedere faptul că este o colaborare alături de hitmaker-ul David Guetta și rapper-ul Gunna. Cele patru piese de pe album au fost scrise de Imanbeck și Rita Ora și promit o îmbinare a pop-ului modern și a culturii disco din anii 80-90.

,,Acest proiect s-a desfășurat la nivel global și include unii dintre artiștii și producătorii mei preferați. A fost extrem de distractiv să întregistrăm LP-ul prin zoom. A fost o experiență extraordinară dar și creativă în același timp”, a spus Imanbek.

Pe lângă David Guetta și Gunna, Bang scoate la iveală și un artist mai puțin cunoscut. Este vorba despre argentinianul Khea, care contribuie la piesa ,,Mood”.

,,Când am început acest proiect, căutam cu adevărat să dezvoltăm conexiuni creative cu alți artiști. Colaborarea cu Imanbek a fost o colaboare cu adevărat unică, am avut întâlniri prin Zoom pentru a discuta despre muzică și am fost nevoiți să folosim traducători. Astfel am fost nevoiți să ne adaptăm unui mod nou de înregistrare. Este uimitor cât de multă tehnologie a permis conexiunii noastre să strălucească”, a declarat Rita Ora.

,,Bang” va fi primul LP al producătorului Kazah după ce a explodat în 2020 datorită remix-ului făcut piesei ,,Roses” a lui Saint John.  Remix-ul a fost pe prima poziție în Billboard Hot Dance/Electronic Song Chart timp de 23 de săptămâni și i-a adus lui Iambek o nominalizare la premiile Grammy pentru cel mai bun remix.

Îi poți da un play celei mai importante piese de pe album de aici:

Sursă foto: genius.com

Release Radar: Bang – Rita Ora feat Imanbek

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top