Economic

Pericolele unei legi proaste. ANAF este în centrul atenției

Un experiment realizat într-un local din România demonstrează cum pot patronii care doresc să-și anihileze concurența să facă acest lucru cu ajutorul celor de la ANAF.

Experimentul ne este prezentat de către Sebastian Bodu, el însuși fost președinte ANAF. Acesta a scris pe site-ul anticarton.ro:

[quote_box_center]Cam atat de usor poate fi corupt un chelner ca să-și vândă patronul. Si asta i se poate întâmpla oricui, fie că vorbim de o cârciumă de cartier, fie de un restaurant de clasă, fie că vorbim de un magazinaș de la colțul străzii, fie de un hipermarket. Întotdeauna cineva va găsi suma potrivită pentru a-l sabota pe competitorul său. Dragi antreprenori, oameni de afaceri, administratori de firme, credeți că veți mai dormi bine începând din noaptea asta? Multumiți guvernului pentru cadoul legislativ făcut. Multumiți Antifraudei Fiscale din ANAF. Multumiți guvernului pentru OUG 92/2014 și OUG 8/2015.[/quote_box_center]

VIDEO: Nu-ți place restaurantul de vis a vis? ANAF te ajută să-l închizi!

 

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top