Diverse

Andreea Bălan lansează dansul fericirii

Andreea Bălan lansează astăzi dansul fericirii ”Zizi”

 

Andreea Bălan lansează noua piesă ” Zizi”, melodia are și un videoclip foarte vesel și foarte colorat. Andreea dansează alături de foarte multi oameni și colegul ei Petrișor, dansul Zizi.

Untitled

Tânăra artistă a lansat pe pagina ei de Facebook o provocare înainte de lansarea melodiei, a învățat mai multe vedete dansul ”Zizi” precum Aurelian Temișan, Theo Rose, Andrei Aradits, Cosmin Seleși, Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu, Liviu Teodorescu, Ozana Barabancea, Alina Pușcaș, Florin Ristei. De asemenea Andreea Bălan a inspirat și fanii să urmeze aceste mișcări simple. O mulțime de fani i-au trimis artistei filmulețe cu ei dansând în diverse locuri publice, iar aceasta le-a încărcat pe pagina ei de Facebook sau în alte cazuri fanii le-au pus chiar pe Youtube.

Melodia este foarte vesele, cu  versuri ușor de reținut, și foarte multe schimbări de look ale artistei pe parcursul videoclipului.

page

De muzica piesei s-au ocupat Nicolae Stan, Florin Nedelcu, Radu Baisan și Adrian Cristescu.

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top