Social

O viaţă fără filtre, după 44 de ani de închisoare

A intrat la închisoare la vârsta de 25 de ani şi a fost eliberat la 69 de ani!

Declaraţia incredibilă a unui om care timp de 44 de ani nu a ştiut ce înseamnă lumea de afară. Motivul anilor petrecuţi după gratii a fost legat de o tentativă de omor asupra unui ofiţer de poliţie.

“M-am uitat pe afară şi am vazut că toată lumea sau majoritatea oamenilor vorbeau singuri, apoi am privit  mai atent şi păreau să aibă chestii în urechi.”

Din anul 1998, domnul Otis a pierdut orice contact cu familia lui şi este singur pe această lume. Tot ce este legat de trecut pare a fi doar un univers paralel, îşi aduce aminte de el ca de o fostă viaţă.

“Iubeam copiii şi asta este una din amintirile frumoase pe care le am”, declară Otis Johnson.

Putem învăţa foarte multe de la acest om, un om care priveşte societatea fără filtre, asemenea unui copil:

Otis Johnson

“Trebuie să treci peste lucrurile urâte pentru că dacă ţii în tine furia, nu faci altceva decât să îţi stagnezi evoluţia ca om. Nu cred că societatea îmi datorează ceva. Cred că totul se întâmplă cu un motiv. Încerc să merg înainte şi astfel supravieţuiesc în societate.”

Cunoscând oameni ca Otis, putem spune că noi ne preţuim prea puţin libertatea. Acesta se bucură de viaţă la maxim şi trăieşte fiecare secundă rămasă din viaţa lui cu entuziasm.

Noua sa viaţă este plină de “lucruri nebuneşti” şi ne dă şi exemple: băuturile colorate, videoclipurile proiectate pe ferestre şi borcane care conţin atât unt de arahide, cât şi jeleu. Parcul este un loc de meditaţie şi de observare a oamenilor când nu are altceva de făcut.

În următorul material, domnul Otis Johnson  spune pe scurt povestea vieţii sale şi cât de minunat este să faci parte dintr-o societate

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top