O femeie a fost amendată de către Poliția Română după ce a postat pe Facebook un comentariu în care critică insituția.

Tânăra în vârstă de 26 de ani a comentat la un articol despre un taximetrist sancţionat de poliţişti pentru tulburarea liniştii publice.

Femeia a fost înştiinţată că a primit amendă, iar în procesul verbal scrie că „prin intermediul site-ului de socializare Facebook, respectiv pe pagina “DeBrăila”, a adresat cuvinte şi expresii jignitoare la adresa lucrătorului de poliţie menţionat în articol, respectiv a instituţiei Poliţiei”. 

„Am comentat la Eparu Ionuţ, taximetristul care a păţit ce a păţit cu poliţia, iar poliţia a venit acasă la mine şi mi-a dat citaţie să mă prezint la secţie pentru a mă amenda. Pentru că mi-am spus parerea mea vis-a-vis de poliţie. Cu asta se ocupă în ziua de azi Poliţia Română. Le-am spus: eu lucrez ca şofer de TIR şi nu am luat niciodată nicio amendă pentru nimic şi iau pentru asta?”, a declarat Dana Spiridon, citată de Digi24.ro.

O șoferiță de tir a fost amendată cu 500 de lei! Motivul este ireal

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top