Life & Style

Idei pentru minivacanța de 1 Mai

Minivacanța de 1 Mai este o ocazie numai bună pentru a pleca de acasă și de a ieși din rutina zilnică. Fie că vrei să simți aerul sărat al mării, îți dorești să vizitezi un oraș nou, sau ești mai degrabă genul care preferă muntele, destinațiile de vacanță sunt nenumărate și foarte variate. 

Iată deci, câteva destinații pe care ai putea să le încerci pentru weekend-ul prelungit de 1 Mai.

Litoralul românesc

Este deja o tradiție ca de 1 Mai să fii la mare, iar litoralul românesc pare a fi cel mai aglomerat loc în perioada 28 aprilie – 2 mai, dar cu toate astea, indiferent de stațiunea în care mergi, de un lucru poți fi sigur, distracția va fi în toi. 

Delta Dunării, România

Aflată în topul destinaţiilor turistice, Delta Dunării este locul ideal pentru iubitorii de natură, care vor să aibă parte de liniște și să se bucure de activitățile specifice, pe care această zonă unică le poate oferi. 

Vacanța la munte

Pentru cei care nu se văd lenevind pe o plajă de 1 Mai și mai degrabă preferă muntele, exisă numeroase variante din care pot alege. Ei au astfel ocazia să se bucure de peisaje spectaculoase. 

City break în Europa 

Dacă ești în căutarea unui city break într-un oraș european există foarte multe variante pe care le poți încerca, mai ales în  capitalele europene care  impresionează prin istoria și frumusețea lor și atrag foarte mulți turiști datorită prețurilor accesibile.

Sursă foto

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top