Sport

Michael Schumacher avea o dorință secretă

Michael Schumacher: “Avea un vis secret: să dispară din viaţa publică”

Managerul lui Michael SchumacherSabine Kehm, a divulgat că fostul campion mondial de Formula 1 avea dorinţa secretă de a dispărea din viaţa publică, lucru pe care i l-a spus într-o conversație lungă purtată înainte de accidentul produs la schi pe 29 decembrie 2013.

auto-bild.ro

Sursă auto-bild.ro

Într-o conferință de presă desfășurată în Elveția, în cadrul căreia au participat 90 de jurnaliști, Sabine Kehm a declarat următoarele„Nu trebuie să mă mai suni la anul. Dispar. Cred că era visul lui secret de a fi capabil să dispară într-o bună zi. De aceea, am acum grijă de dorinţa lui şi nu las lucruri să apară în presă” conform mediafax.ro.

auto-bild.ro

Informaţiile despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher sunt extrem de rare şi de lipsite de detalii, la doi an jumate aproximativ de  la accidentul suferit pe o pârtie din Alpii Francezi, în urma căruia a suferit traume craniene severe.

61443844

Sursă auto-bild.ro

Statistic, prin prisma celor șapte titluri mondiale câștigate, a celor 91 de victorii, 68 de pole position-uri și 76 de cele mai rapide tururi, Michael Schumacher este considerat drept cel mai bun pilot de Formula 1 din toate timpurile.

 

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top