Sport

România încă speră la optimi după egalul cu Elveția de la EURO

România a remizat, scor 1-1, cu Elveția, în cel de-al doilea meci al grupei A de la Campionatul European.

Veniți după înfrângerea cu Franța, tricolorii nu au dat dovadă de un meci la fel de bun ca în cel cu țara gazdă.

Chiar dacă elevii lui Anghel Iordănescu au fost cei care au deschis scorul în prima repriză, în partea secundă și-au pierdut parcă din putere, iar Elveția a condus tot meciul.

gol

Bogdan Stancu a marcat al doilea său gol la EURO, tot din penalty, la fel ca în partida cu Franța.

Lichsteiner l-a tras de tricoul pe Chipciu în propriu careu, iar arbitrul rus a dictat lovitură de la 11 metri.

România a avut și bară în minutul 27 în urma unei lovituri libere executată perfect de Torje, reluarea lui Săpunaru trimițând balonul în bară.

În minutul 57 a venit și golul elvețienilor, după o respingere slabă a tricolorilor, Mehmedi a șutat direct în vinclul porții apărată de Tătărușanu.

Cu mare noroc, România a scăpat fără gol primit în finalul meciului, obținând astfel primul punct la acest Campionat European.

Punctul câștigat în remiza cu Elveția ne ține în viață, iar un eventual succes cu Albania ne-ar putea trimite în optimi de pe locul trei.

Ultimul meci în grupe pentru tricolori va fi duminică, de la ora 22.00, pe stadionul din Lyon în compania Albaniei care a făcut un meci mare în fața Franței, dar a pierdut pe final cu 2-0.

 

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top