Sport

După câștigarea Cupei Challenge, voleibalistele de la CSM București au revenit triumfătoare în țară

Victoriase! Așa au revenit în țară fetele de la CSM București după ce au câștigat Cupa Challange după 3-1 cu Trabzon.

În urma victoriei cu același scor din România, fetelor antrenate de Francois Salvagni nu le-a fost prea greu în Turcia, acolo unde au reușit o performanță istorică.

570228bb95f9cf4807000000

CSM București a câștigat primul trofeu european din istoria voleiului feminin românesc.

În urma dublei victorii din finala Cupei Challenge în fața celor de la Trabzon, lotul feminin de volei s-a întors în țară.

Fetele au fost primite de primarul interimar al Capitalei, Răzvan Sava și de președintele Federației Române de Volei în Salonul Oficial al Aeroportului din Otopeni.

Roxana Bacșiș, una dintre cele mai bune jucătoare ale CSM București s-a declarat foarte fericită, spunând că este mândră de echipa ei care a reușit cea mai mare performanță a voleiului feminin românesc.

“A fost uimitor când am ridicat cupa. Nici acum nu realizez ce s-a întâmplat. Mă bucur enorm, am plâns după ce am câştigat primele două seturi. Sunt foarte fericită, am obţinut un rezultat istoric. Sunt mândră de echipa mea, am reuşit să câştigăm doar prin dăruire, pasiune şi atitudine. Am fost mai bune decât Trabzon la toate capitolele, mă bucur că am câştigat, am muncit foarte mult pentru a ajunge aici. A fost foarte greu acest meci, ştiam că fetele de la Trabzon nu vor depune armele după tur, iar asta s-a şi văzut în primul set” a declarat Roxana Bacșiș, potrivit DigiSport.

Challenge Cup este a treia competiţie valorică a continentului, după Liga Campionilor şi CEV Cup.

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top