Diverse

Mega Image transferă 400 de angajați

Cel mai extins magazin din lume, cu peste 470 de unități și în jur de 9.200 de angajați în București, își mută 400 din salariați în sediile de la mall-ul Plaza.

ziarelive.ro

Sursă ziarelive.ro

„Mutarea sediului Mega Image într-un spaţiu mai încăpător şi în general mai ofertant este un efect logic al ritmului de extindere a companiei. Aceasta a crescut în mod constant în ultimii ani, atât ca cifră de afaceri, cât şi ca număr efectiv de magazine, iar una dintre priorităţile noastre este să oferim condiţii de lucru moderne pentru toţi colegii noştri, inclusiv cei care îşi desfăşoară activitatea în sediul central”  a declarat Vassilis Stavrou, director general Mega Image România, conform Ziarul Financiar.

zf.ro

Sursă zf.ro

Suprafața spațiului acordat birourilor, din noul sediu business al mall-ului Plaza, este în mărime de 10.500 de metri pătrați, din care Mega Image ocupă o treime din total, mai exact 3.360 de metri pătrați.

În momentul actual aceștia au sediul oficial pe Strada Siret, nr. 95, spaţiu ocupat din anul 2006.

Această mutare este specificată și de toți judecătorii din comerțul alimentar, nu doar de compania Mega Image.

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top