Externe

Marine Le Pen îl acuză pe Emmanuel Macron că este ,,slab” în combaterea terorismului

Alegeri prezidenţiale Franţa: Marine Le Pen, liderul formaţiunii de extremă-dreapta Frontul Naţional, l-a acuzat pe contracandidatul Emmanuel Macron, candidatul organizației civice În Mișcare!, că este ,,slab” în lupta contra terorismului islamist, relatează agenția Reuters, citată de Mediafax.

,,Mă voi duce pe teren să discut cu cetăţenii francezi, să le atrag atenţia asupra unor subiecte importante. Printre acestea se află terorismul islamist, o temă în privinţa căreia domnul Macron este cel puţin slab. Domnul Macron nu are niciun proiect pentru a proteja poporul francez de pericolele islamiste”, a declarat Marine Le Pen, potrivit Mediafax.

Cei doi contracandidați Macron şi Le Pen se vor înfrunta pentru președinția Franței, în cel de-al doilea tur de scrutin, organizat în data de 7 mai.

În primul tur de scrutin al alegerilor prezidențiale din Franța, Emmanuel Macron, candidat de centru, a obținut 23,75% din numărul total de voturi, în timp ce reprezentanta extremei de dreapta, Marine Le Pen, a obţinut 21,53% dintre voturi.  Prezența la urne a fost de 78,69%.

Susă foto:

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top