Sport

Ionuț Nedelcearu – Interviu pentru Hyperflash

Ionuț Nedelcearu, fundaşul lui Dinamo, este cosiderat unul dintre tinerii care vor avea un cuvânt greu de spus în fotbalul românesc.

Abia ieşit de pe băncile liceului, jucător de bază în Naționala Under 21, Nedelcearu este un băiat serios, cuminte şi talentat.

nedelcearu 2

Promovat la prima echipă după plecarea lui Dragoş Grigore, tânărul fotbalist a ţinut piept colegilor mult mai experimentaţi din campionat şi a dovedit că merită să joace constant la echipa mare a “câinilor”, ba chiar vara trecută apăruseră zvonuri conform cărora fotbalistul este dorit de un club important din Italia.

Relaţia excelentă cu antrenorul şi colegii, dar şi seriozitatea şi determinarea pe care le afişează în teren nu fac decât să întărească faptul că Nedelcearu este una dintre tinerele speranţe ale fotbalului autohton.

Care este cel mai mare vis al lui Ionuţ Nedelcearu, ce face în timpul liber și ce părere are despre fanii dinamoviști, puteți afla din interviul următor.

– Bună, Ionuţ! Felicitări în primul rând pentru locul ocupat în clasament în această pauză competiţională. Este cea mai bună clasare a voastră din ultimii ani. Care este, să zicem, reţeta?

Venirea domnului Rednic , un antrenor cu experiență foarte mare, dar şi jucătorii care au venit şi au demonstrat că au valoare. Am mai avut rezultate pentru că am fost un grup, o echipă unită.

– Cum este să joci la un club important din România, simţi că presiunea este mai  mare?

Este o presiune pentru că Dinamo este un club mare şi trebuie să ai rezultate şi trebuie să câștigi fiecare meci.

– Îţi aminteşti debutul la prima echipă, ce sentimente ai avut în momentele alea?

Da, îmi aduc aminte acele momente, au fost cele mai frumoase de până acum pentru că la 7 ani m-am apucat de fotbal la Dinamo şi de atunci așteptam să debutez. Practic îmi îndeplinisem un vis.

– Care este cel mai bun prieten al tău de la Dinamo şi cum caracterizezi relaţia cu domnul Rednic?

Sunt prieten cu toţi colegii de la Dinamo, iar relația cu domnul Rednic este una buna, normală, jucător – antrenor.

 – Se ştie că Dinamo are una din cele mai frumoase galerii din ţară. Cum te simţi ştiind că 90 de minute aveţi susţinerea celui “de-al-12-lea jucător”?

Chiar este cea mai frumoasă galerie. Ei cânta şi ne susțin 90 de minute, iar pe noi nu pot decât să ne încurajeze şi să ne ambiționeze. Poate că şi cu ajutorul lor am reușit să câștigam acele meciuri de anul trecut în ultimele minute.

– Apropo de suporteri, cum ţi se par fanii dinamovişti în derby-urile cu Steaua?

Mi se par mereu la înălțime, peste cei ai Stelei care acum nu mai sunt, iar din păcate noi nu am reușit să ne ridicăm la nivelul lor decât în ultima partidă Dinamo – Steaua .

– Care este cel mai mare vis al tău?

Cel mai mare vis este să joc constant într-un campionat puternic din Europa.

-Ce face Ionuţ Nedelcearu în timpul liber?

În timpul liber stau acasă, merg cu prietenii în mall sau mă uit la filme.

Foto: fcdinamo.ro, libertatea.ro

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top