Sport

Dinamo în semifinalele Cupei României

Marți seară, pe stadionul Ștefan cel Mare s-a jucat meciul dintre Dinamo București și Astra Giurgiu, încheiat cu victoria câinilor cu scorul de 2-1.

Scorul a fost deschis în minutul 16 când portarul Astrei, Silviu Lung, a primit gol prin lovitura de cap a lui Gnohere.

Dinamo - Astra

Sursa foto: gsp.ro

În repriza a doua Astra încearcă să egaleze devenind totodată foarte insistentă, mai mult ca în prima parte a meciului.

În minutul 62 Dinamo a fost la un pas de a obține un penalty, Teixeira făcând un henț în careu. Arbitrul consideră totuși că nu este cazul.

Mircea Rednic, antrenorul dinamovist susține că el “vrea rezultate, nu spectacol” spunând asta de multe ori înaintea meciurilor. Echipa este evident mult mai îndrăzneață în ultimul timp și mai sigură pe ea forțându-și norocul cât mai mult, dar nu în zadar.

În minutul 64 Cosmin Matei a părăsit terenul ca pedeapsă pentru felul în care a încheiat una dintre fazele reprizei, Rednic înlocuindu-l cu Vojnovic.

De altfel, în timpul reprizei a doua i se face rău lui Șumudică, plecând rapid de pe stadion și îndreptându-se către spital. Este de înțeles având în vedere circumstanțele.

În prelungiri, în minutul 91, Dinamo a primit gol de la Gabriel Enache, Astra egalând astfel scorul. Șutul acestuia a fost fantastic, șut de la 23 de metri ce părea să zguduie puțin visurile “câinilor”.

Totuși, cu 15 secunde înainte de finalul meciului, Palic dă gol, Dinamo devenind letală. Acest gol a provocat nebunie, chipurile dinamoviștilor înseninându-se brusc.

Meciul s-a încheiat 2-1 pe stadionul din Ștefan cel Mare, mutând-o pe Dinamo în semifinalele Cupei României.

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top