Social

20 de cetățeni străini au încercat să pătrundă ilegal în România

Douăzeci de cetățeni din Irak, Iran, Siria și Afganistan, care au încercat să pătrundă ilegal în România, au fost descoperiți la frontiera cu Serbia de către polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului de Poliție de Frontieră Oravița.

Potrivit unui comunicat de presă emis de către Poliția de Frontieră, citat de Mediafax, 20 de cetățeni străini care încercau să intre ilegal în România au fost depistați, de către polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Oravița Severin, pe direcția localității de frontieră Vrani.

Deoarece cetățenii străini nu și-au justificat prezența în zona respectivă, au fost duși la sediul Poliției de Frontieră Oravița pentru cercetări.

Conform autorităților în grupul format din 20 de persoane, se aflau 9 adulți cu vârste cuprinse între 23 și 44 de ani și 11 minori cu vârste cuprinse între 1 și 17 ani. Aceștia au declarat că au încercat să treacă ilegal frontiera din Serbia în România cu intenția de a ajunge în țări din vestul Europei.

Sursa Photo 

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top