Diverse

Harry Potter și Piatra Filozofală în concert la București

Magica lume creată de J. K. Rowling revine în atenția publicului pe 1 iunie, de Ziua Copilului.

Wise Trumpets anunță lansarea spectacolului „Harry Potter și Piatra Filozofală”, ca parte a seriei de concerte dedicate filmelor din seria „Harry Potter”. Coloana sonoră originală compusă de John Williams va fi interpretată de către Orchestra Simfonică București. Concertul se va sincroniza cu proiecția filmului în HD pe un ecran de 20 m.

Povestea „Harry Potter” începe în iunie 1997 când J. K. Rowling publica prima carte a seriei, după ce a fost refuzată de mai multe edituri. Acțiunea romanului se centrează pe lupta dintre Harry Potter (un băiat care până la vârsta de 11 ani nu știa că este vrăjitor) și Lord Voldemort (un vrăjitor rău care dorea să devină nemuritor). Pe parcusul celor 7 părți ale seriei, Harry împreună cu prietenii săi Ronald Weasley și Hermione Granger reușesc să îl înfrângă pe maleficul vrăjitor, urmând ca, în ultima parte „Harry Potter și Talismanele Morții” să scape definitiv de acesta.

Sursă foto

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top