Filme

Hackerii au furat cel mai nou film din seria ,,Pirații din Caraibe”

Hackerii au furat cel mai nou film din seria ,,Pirații din Caraibe” și amenință că îl vor posta în mediul online dacă cei de la Walt Disney nu vor plăti răscumpărarea, potrivit Deadline.com    

Citat de the Hollywood Reporter, Bob Iger, CEO-ul studioului, a declarat că Disney a refuzat să plătească și că a început o colaborare cu anchetatorii federali. Deadline.com scrie că filmul furat este cea mai nouă parte a seriei Piraţii din Caraibe: ”Dead Man Tell No Tales”, programat să fie lansat în cinematografe pe 26 mai.

Walt Disney nu este singura companie care a fost vizată de hackeri. În 2014, compania Sony Pictures s-a confruntat cu o problemă asemănătoare, după ce hackerii au cerut studioului să anuleze distribuirea ,,Interviului”, o comedie despre un complot pentru asasinarea liderului Coreei de Nord, Kim Jong-un. La fel s-a întâmplat și în cazul celor de la Netflix care au refuzat să achite recompensa cerută de hackeri, astfel că primele episoade din serialul de succes ”Portocaliul este noul negru” au ajuns să fie publicate în mediul online. 

Sursă foto:

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top