Muzică

Halsey a renunțat la turneul mondial

După ce pandemia de coronavirus a obligat-o pe Halsey să își amâne turneul mondial programat în 2020 pentru anul 2021, artista a luat decizia de a renunța definitiv la acesta.

Starul Pop a decis să facă publică această decizie pe Twitter: ,,Siguranța este prioritatea”, a scris artista în vârstă de 26 de ani. ,,Mi-aș dori ca lucrurile să fie diferite. Vă iubesc! Visez să vă revăd din nou fețele”.

Etapa Nord-Americană a turneului trebuia să înceapă inițial în luna iunie a anului trecut însă datorită restricțiilor cauzate de pandemia de coronavirus, aceasta fiind amânată până în vara acestui an.

,,În ciuda eforturilor noastre absolute, nu există nici o garanție că vom putea suține concertele programate până în prezent. Îmi e dor să vă văd pe toți în mulțime în fiecare seară mai mult decât orice, dar trebuie să vă proritizez sănătatea și siguranța. Acestea fiind spuse, turneul Manic este acum anulat oficial”.

Sursa Foto: nytymes.com

Halsey a renunțat la turneul mondial

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top