Muzică

Eminem lansează videoclipul piesei ,,Higher”

Eminem a început anul 2021 în forță. Artistul a lansat videoclipul piesei ,,Higher” pe 23 ianuarie, fix înaintea main event-ului din UFC dintre Dustin Poirier și Connor McGregor.

Piesa este inclusă pe albumul ,,Music To Be Murdered By, Side B”.

Rolurile principale în noul videoclip al lui Eminem sunt jucate de actualul președinte al Campionatului de Lupte Ultimate (UFC), Dana White și de jurnalistul celor de la ESPN, Michael Eaves.

Secvența cea mai importantă din videoclip este aceea în care Eminem oferă un interviu celor de la Sports Center. Acesta vorbește despre bătălia secolului, reușind astfel să evidențieze și mai mult mesajul piesei ,,Higher”.

,,Am fost întotdeauna interesați să promovăm legătura dintre muzică și sport, iar împreună cu cei de la ESPN am putut realiza acest lucru.

Lucrând împreună pentru a amplifica viziunea artistică a lui Eminem într-un mod atât de unic pentru acest eveniment din UFC este o mare realizare.”

– declaratie David Nieman, vicepreședintele sportului și al jocurilor pentru Interscope Geffen A&M.

Piesa este inclusă pe albumul ,,Music to Be Murdered By-Side B”, al 12-lea album din discografia artistului. Albumul este produs de Eminem și de Dr Dre, iar pe acesta se regăsesc colaborări alături de artiști precum: Skylar Grey, Ty Dolla $ign, Sly Piper, DJ Premier, MAJ și White Gold.

,,Higher” este disponibilă pe toate platformele de streaming online. Pe Youtube a depășit peste 2,5 milioane de vizualizări la doar 15 ore de la lansarea videoclipului oficial.

Dă-i un play și spune-mi în comentarii cum ți se pare:

Sursă foto: theguardian.com

Eminem lansează videoclipul piesei ,,Higher”

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top