Entertainment

Green Velvet în premieră în România alături de Alongside Artists!

Green Velvet a concertat în premieră în România, în data de 18 martie la TERRA Events Hall la prima aniversare Alongside Artists mulțumită Alltimeclubbing. Unit și energizat publicul s-a distrat toată noaptea alături de artiștii preferați.

PUNU

Petrecerea a început la ora 22:00 cu Punu. Artistul din Timișoara a debutat în luna septembrie a anului trecut la Sintope Digital cu un EP cu ritmuri minimaliste. Seara a început cu ritmuri de tech house, deep house și electronic. Punu a ținut publicul în priză până la miezul nopții.

LUCA M

Ziua de 19 martie a început alături de Luca M care a zguduit scena cu tech house timp de o oră. Membrul Alongside Artists are împreună cu JUST2 cea mai de success piesă a anului 2015,“The Power”.

GIUSEPPE CENNAMO

Noaptea a continuat alături de Giuseppe Cennamo până la ora 02:00. Napoletanul se poate mândri cu cea mai ascultată piesă “Dance till tomorrow”, care se regăsește în set-ul oricărui dj celebru. În ultimii 5 ani, Giuseppe Cennamo a pus muzică din Miami la Ibiza, de la Berlin la Paris și acum a petrecut alături de publicul energic din București.

NUSHA

Nusha a continuat petrecerea până la ora 03:00 a dimineții. Publicul a devenit din ce în ce mai energizat și ora înaintată nu a fost simțită de tinerii electrizați. Artista din Bucureși este cunoscută pentru ascensiunea rapidă în rândul dj-ițelor din România. A pus muzică alături de cele mai mari nume din industria muzicii electronice, precum: Solomun, dOP, Audiofly, James Zabiela și acum a încins atmosfera pentru primul concert al lui Green Velvet în România!

GREEN VELVET

Alltimeclubbing l-a adus pentru prima dată în România pe pionierul muzicii electronice, cu o carieră de 25 de ani în industria muzicală, Green Velvet este  celebru pentru piese precum Percolator, Flash, Bigger than Prince, Brighter Days and La La Land. Până la 05:00 dimineața TERRA Events Hall a răsunat în ritmuri techno, minimal și house.

 JUST2

JUST2 a urcat pe scenă imediat după Green Velvet, ținând publicul într-o frenezie continuă. Sunetele de techno și tech-house au răsunat până la ora 06:00 a dimineții. Proiectul lui Radu Florin lansat în 2011, a lansat set-uri amețitoare cu durată de până la 6 ore.

ATAPY

Atapy a încheiat petrecerea cu încă o oră de techno, house și electronic. Cunoscut ca unul dintre cei mai apreciați artiști români, a lansat single-uri care au captat atenția a numeroși artiști precum M.A.N.D.Y., Dubfire, Laurent Garnier, Ritchie Hawtin, Tom Budden, Djuma Soundsystem, Someone Else, Jacuzzi Boys și Brothers Vibe.

Ca de fiecare dată petrecerea a respectat perfect sloganul Alltimeclubbing – locul unde muzica este prețuită ca religie, unde ringul de dans nu are limite, unde mulțimea este unită și se topește pe ritmul muzicii, unde există doar două reguli: ascultă și trăiește!

Puteți simți atmosfera incendiară și vă puteți transpune pe scenă alături de artiști urmărind acest clip video.

Sau vizionând câteva fotografii de la Alltimeclubbing presents Green Velvet & 1 Year of Alongside Artists!

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top