Muzică

HIP HOP OFFLINE

Un eveniment hip hop foarte fain a avut loc sâmbăta aceasta în Skatepark Herăstrău.

Cultura Hip-Hop. 9 Aprilie 2016, București, începând cu ora 15.00, facem hip hop-ul să răsune! Skateri, BMXeri, Roleri, Troteri, B-boys, B-girls, Mc-ii, Grafferi, toți cei ce au hip hop-ul în suflet sunt invitați.” Acesta a fost unul dintre anunțurile postate pe pagina de facebook a evenimentului care invita oamenii la o gură de hip-hopereală și aer proaspăt, dând astfel șansa participantilor să bea o bere și să asculte muzică bună în compania altor persoane în același film cu ei și cu soarele.

12969260_1129570297107646_1421381762_n

“Mulţumim timpului frumos, mulţumim Herăstrăului, mulţumiri: We Tour, Raven, Sez, Gogan (beaturi), oamenilor care ne-au ajutat cu sunetul/boxele şi raperilor. Tuturor oamenilor prezenţi: ascultători, skateri, roleri, puşti, mulţumim şi numai bine, ne auzim la următoarea ediţie!”, mesaj postat pe aceeași pe pagină de unul dintre oamenii cu inițiativa de a face acest eveniment posibil, RomaNecredinciosu (Unda Comună) din Chișinău, Ciocana.  Dacă la începutul evenimentului erau grupuri de  oameni în tot skatepark-ul, pe parcurs o mare parte din ei au format  alt grup la un cypher în care oricine a avut ceva de spus, a fost liber să pună mâna pe  microfon și să o facă.

Evenimentul se vedea bine și din spatele gardului așa că bucuroși  am putut observa oameni în vârstă strecurându-se printre publicul tânăr și tot bucuroși am putut observa că acelor oameni le place atmosfera din locul în care au ajuns. Acest lucru este benefic pentru cultura Hip-Hop, care de cele mai multe ori este prost înțeleasă de către mass media, chiar luată peste picior, lucru care din păcate parcă i-a impus omului de rând, privitor la televizor, să-și formeze o impresie total greșită despre această cultură. A fost frumos deoarece ai putut să-i vezi pasându-și mic-ul de la unul la altul, pe oamenii a căror piese ți le pasezi prin playlist. Oameni precum  Macanache, Bocaseca, Egris, AFO, Psihotrop, Pietonu, Ferat, participanţi Battle Mc și alții.

12966020_1129570333774309_1006094325_n

S-a lăsat cu multe freestyle-uri, cu multe rime pe loc, demonstrații de battle, punch-uri bune și veselie, transformând skatepark-ul în locul ideal unde să îți petreci  prima jumătate a zilei de sâmbătă.

Evenimentul a fost un succes, iar publicul a reacționat pozitiv când li s-a spus că sunt așteptați la următoarea ediție într-un viitor apropiat.

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top