Cultural

Gaudeamus, un târg de carte de neratat!

Târgul Gaudeamus are loc din nou în acest an și aduce publicului pe lângă încântătoarele opere literare, o nouă locație și un nou concept. Târgul de carte din toamna aceasta, ajuns la un număr respectabil de ediții, respectiv 13, va începe în data de 16 septembrie și se va incheia în ziua de 27 a lunii.Afis-A2-Gaudeamus-carte-scolara-2015-e1442409224122-820x300

Această ediție a prestigiosului târg se remarcă față de cea precedentă, printr-o tematică specifică. Acest târg se intitulează sugestiv Târgul Gaudeamus Carte Școlară și este dedicat elevilor și are scopul de a facilita achiziționarea manualelor de la clasă, a caietelor de exerciții și materialelor auxiliare sau facultative trebuincioase procesului învățării. Acest târg îsi propune să aducă laolaltă mai multe edituri și domenii pentru studiu.

Locația aleasă este una favorabilă tinerilor și accesibilă publicului larg, Parcul Cișmigiu din București. Accesul este liber și doritorii sunt așteptați în fiecare zi a târgului, între orele 10:30 și 19:30.

Gaudeamus, cel mai mare târg de carte din România îsi propune să susțină cAfis-A2-Gaudeamus-carte-scolara-2015ât mai multe persoane implicate în cadrul sistemului de învățământ prin crearea unui cadru cât mai adecvat pentru analiza şi achiziţia materialelor necesare. În această perioadă s-a constatat că cererea pentru aceste materiale este mai mare decât oferta existentă pe piață, iar pentru achiziționarea produselor de la edituri variate este necesară parcurgerea unui traseu lung și întortocheat. Gaudeamus încearcă sa echilibreze acest raport între cerere și ofertă și să aducă toate editurile mai aproape, pentru sporirea confortului persoanelor aflate la început de an școlar.

Așteptăm cu entuziasm să luam parte și la această ediție. Acest târg a prins ființă mulțumită organizatorilor: Radio România și Centrul Cultural Media Radio România.

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top