Cultural

Expoziția de fotografie “Colours” – “Cum haina îl face pe tânăr”

În luna martie, pasionații de fotografie sunt așteptați la o nouă expoziție susținută de Dragoș Voicu, alaturi de Catalina Cosma.
Vernisajul va avea loc pe data de 24 martie, ora 19:00 în Sala Expozitionala F64 Studio.

Expoziția tratează subiectul primei impresii create de vestimentație, ce are o mare amploare în rândul tinerilor. Cele 21 de fotografii sunt rezultatul unei munci de peste un an și jumătate. Ele prezintă stilurile vestimentare vibrante, ce au capacitatea de a contura personalitățile tinerilor. Îmbracămintea fiind un mijloc de exprimare foarte ușor de abordat, adolescentii pun mare preț pe ea și se folosesc de aceasta pentru a exprima ceea ce sunt, sau ceea ce simt. Această nevoie de afirmare, prin ieșirea din banalitate cu ajutorul hainelor, a fost surprinsă în fotografiile celor doi.

Prima expoziție a lui Dragoș Voicu, din 2013, a avut ca subiect principal tot adolescenții și s-a axat pe aspecte generale ale vieții tinerilor, așa cum sugerează și numele “Teeanage Dream”.

Pentru Cătălina Cosma aceasta este prima participare într-o expoziție de fotografie, după mai proiecte fotografice și colaborări cu reviste.

Mai jos puteți vedea o parte din fotografiile ce vor fi expuse .

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top