Sport

Espanyol, învinsă la scor de tenis de Real Madrid

Meciul disputat de Real Madrid în compania lui Espanyol a fost mai mult o joacă pentru madrileni. Echipa antrenată de Costel Gâlcă a fost învinsă la scor de tenis, 6-0, fiind fără victorie de opt etape.

hi-res-3fd3035909eb7f6284c52fa5b13ae410_crop_exact

În poarta lui Espanyol s-a aflat fostul portar al Stelei, Arlauskis, transferat în această iarnă.

Pe Santiago Bernabeu, Benzema a deschis fiesta printr-o lovitură de cap în minutul 7. Patru minute mai târziu, Cristiano Ronaldo face 2-0 din penalty, pentru ca James Rodriguez să majoreze diferenţa la 3-0.

La pauză, s-a intrat la cabine cu 4-0 după dubla lui Ronaldo.

Deşi scorul era deja unul mare, madrilenii s-au gândit că repriza a doua nu are rost să fie plictisitoare, aşa că au mai marcat de două ori.

Acelaşi Ronaldo face 5-0, iar cu doar două minute înainte de final, Oscar Duarte marchează în propria poartă.

Meciul s-a încheiat 6-0, iar elevii lui Gâlcă nu au mai simţit gustul victoriei de opt etape.

“Trebuie să uităm de acest eșec cu Real Madrid și să ne concentrăm pentru meciul cu Real Sociedad. Jucătorii au nevoie de moral! Următorul meci de la Sociedad e ca o finală”, a zis Gâlcă, potrivit Gazetei Sporturilor.

Presa străină scrie că meciul din etapa viitoare contra celor de la Real Sociedad ar fi un ultimatum pentru tehnicianul român.

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top