Muzică

Veste proastă pentru iubitorii muzicii. Festivalul de la Glastonbury de anul acesta s-a anulat

După ce și-a anulat ediția aniversară de anul trecut, ediția din 2021 a festivalului de la Glastonbury a fost anulată, potrivit unei declarații a organizatorilor Michael și Emily Eavis.

„Cu mare regret, trebuie să anunțăm că Festivalul de la Glastonbury din acest an nu va avea loc și că acesta va fi un alt an de rezistență forțată pentru noi. În ciuda eforturilor noastre de a mișca cerul și pământul, a devenit clar că pur și simplu nu vom reuși să facem festivalul să aibă loc anul acesta. Ne pare rău că vă dezamăgim pe toți”, rezultă din declarația oferită pe site-ul oficial al evenimentului, Worthy Farm.

Evenimentul de anul trecut care era menit să aniverseze cea de-a 50-a ediție a festivalului îi avea ca și cap de afiș pe Sir Paul McCartney, Taylor Swift și Kendrick Lamar însă a fost amânat pentru a preveni răspândirea virusului. Același motiv a stat și anul acesta la baza decizie de a anula festivalul.

Dave Webstrer de la ,,Musician Union” a declarat: „Suntem dezamăgiți să auzim că Glastonbury a anunțat că va trebui să anuleze festivalul din acest an. O altă lovitură devastatoare pentru industria muzicală cauzată de acest virus invidios. Incertitudinea permanentă în ceea ce privește asigurările lasă alte festivaluri și evenimente într-o poziție precară pentru 2021. ”

Glastonbury este al doilea mare festival european care și-a anulat ediția din acest an după ce CEO-ul ,,Bolasie Session” din Elveția, Beatrice Stirnimann a declarat că: ,,Este imposibil să planificăm evenimentul”.

Sursă foto: djmag.com

 

 

 

Veste proastă pentru iubitorii muzicii. Festivalul de la Glastonbury de anul acesta s-a anulat

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top