Politic

Eduard Hellvig, noul director al SRI

Eduard Hellvig a fost votat, luni, de către plenul reunit al celor două Camere ale Parlamentului, la conducerea Serviciului Român de Informaţii. Din totalul de 513 parlamentari care şi-au exprimat votul, 498 au fost “pentru” şi 15 “împotrivă”.

Hellvig a declarat, luni, în plenul Parlamentului, după validarea sa în funcţia de director al SRI, că România trebuie să facă în continuare progrese în lupta împotriva corupţiei. Conform declaraţiei acestuia, corupţia este un factor de risc pentru siguranţa naţională, ce afectează economia şi subminează funcţionarea instituţiilor.

Consider esenţiale două coordonate de acţiune: combaterea corupţiei şi dezvoltarea capacităţii de apărare a siguranţei naţionale. Cu toate că s-au înregistrat progrese majore în ultimii ani, corupţia reprezintă în continuare un factor de risc pentru siguranţa naţională, afectând economia şi subminând funcţionarea instituţiilor”, a arătat el.

sursă foto: ziuanews.ro

 

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top