Sport

Simona Halep în turul III la Miami

halep1Ploaia nu a stat în fața Simonei Halep, aceasta calificându-se în turul III la turneul din Miami după ce a învins-o cu 6-4, 2-6, 6-1 pe jucătoarea cehă, Nicole Vaidisova.

Partida a durat 1 oră și 45 de minute, suficient cât Simona să-și egaleze cea mai bună performanță de la Miami.

Adversara româncei, Vaidisova, se află pe locul 328 WTA datorită unui wild card din partea organizatorilor. Pentru cei ce nu știu, wild card-ul este o invitație de a participa la un anumit turneu acordată unui jucător care nu ocupă locul necesar în clasament pentru a participa.

În turul III, românca o va întâlni pe italianca Camila Giorgi, locul 37 WTA.

Surpriza turneului vine din partea Mariei Șarapova, locul 2 WTA, care a părăsit competiția în urma înfrângerii suferite în derby-ul Rusiei în fața Dariei Gavrilova, locul 97 în lume. Cea din urmă, intrată în top 100 abia luni, s-a impus cu 7-6, 6-3. Halep a jucat și ea împotriva Dariei Gavrilova la Indian Wells și a câștigat cu 2-1.

Iată și prima declarație a Simonei, conform dolcesport.ro:

“A fost un meci dificil, e greu să joci cu cineva pe care nu-l cunoşti. Am încercat să lupt până la final şi să-mi găsesc ritmul. A fost greu, nu sunt adaptată sută la sută la vremea de aici, încerc să fiu tot mai bună în fiecare zi.

E diferenţă între Indian Wells şi Miami şi vreau să-mi păstrez mintea limpede. Am câştigat cel mai important turneu al meu, sunt relaxată, sunt fericită şi abia aştept meciul din următoarea rundă”.

Foto: realitatea.net

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top