Sport

Florin Răducioiu a fost desemnat voluntarul anului în sport

Fostul mare fotbalist Florin Răducioiu a fost desemnat luni seară voluntarul anului în sport. Titlul a fost primit în cadrul Galei Naționale a Voluntarilor, conform site-ului Sportescu.

Florin Răducioiu

Florin Răducioiu a întreprins mai multe activități sportive în acest an, printre acestea numărându-se Maratonul Internațional al copiilor sau Școala socială de fotbal a clubului  Real Madrid.

În cadrul Maratonului, fostul internațional a alergat pentru dreptul copiilor la educație. În capitala Spaniei, Răducioiu s-a ocupat la academia clubului Real Madrid de copiii veniți din familii monoparentale sau din familii foarte sărace, ai căror părinți nu au posibilitatea să-i înscrie la o școală de fotbal.

Acesta a susținut și o campanie prin sms, prin care orice doritor poate dona doi euro la numărul 8834 pentru ca acești copii să aibă dreptul la mai multe bucurii specifice vârstei lor.

„Sunt foarte fericit că am primit acest premiu, mă onorează. Sper să îi pot ajuta pe aceşti copii greu încercaţi de soartă şi în 2016”, a declarat Răducioiu pentru sursa citată.

Florin Răducioiu a antrenat ultima dată selecționata Under 17 a României, iar în timpul liber el a luat parte la mai multe activități în calitate de voluntar a Fundației Dezvoltarea Popoarelor.

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top