Sport

Dinamo a obținut un punct după trei etape

botoDinamo a primit vineri seară pe stadionul Ștefan Cel Mare vizita Botoșaniului, într-un meci ce contează pentru etapa a-24-a din Liga 1.

Cele două echipe și-au împărțit punctele într-o remiză albă, 0-0.

Meciul nu a fost unul spectaculos, singurele ocazii importante fiind cea a lui Alexe, care a șutat în portar din opt metri și a lui Bilinski a cărui lovitură de cap a nimerit bara. De cealalalta parte, Hadnagy a fost aproape de gol, însă nu a fructificat centrarea lui Ivanovici.

Meciul s-a încheiat la egalitate, pentru Dinamo aceasta a fost prima remiză din 2015, în timp cei de la Botoșani au rămas fără victorie în acest an.

Suporterii- 2000 la număr- au fost dezamăgiți de jocul echipei și i-au cerut demisia lui Flavius Stoican. Nu în ultimul rând, fanii de la Peluza Cătălin Hildan au afișat un banner prin care au vrut să atragă atenția jucătorilor: “Mediocritatea este cuvântul care vă caracterizează pe toţi, în declaraţii sunteţi vii, pe teren morţi”.

„Am avut ocazii clare de gol. Din păcate, Alexe, Bilinski, Gavrilă, Rotariu au ratat. Am dominat adversarul, iar acest lucru ne dă încredere pe viitor. Nu reuşim să înscriem, astfel că rămîne un rezultat de egalitate care nu ne mulţumeşte. Este normal ca oamenii să fie nemulţumiţi cînd nu cîştigăm. E ceva normal să fii contestat cînd nu cîştigi, dar nu-mi pică bine să mi se ceară demisia. Dar îi înţeleg pe suporteri”, a declarat antrenorul dinamovist la sfarsitul partidei.

 

Dinamo: T. Marc – Fai, R. Machado, Bunoza, Serginho – Bărboianu, Elhamed – Gavrilă (Matei ’81), M. Alexe (Lazăr ’81), Grozav (D. Rotariu ’68) – Bilinski

Botoșani: Curileac – Patache, Ngadeu, Tincu, Acsinte – Codoban (N. Roșu ’68), Vașvari (Danci ’86), Bordeianu – Martinus (Ivanovici ’53), Batin – Hadnagy.

Foto: sptfm.ro

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top