Sport

Rapid- ASA Târgu Mureș scor 1-2

rapidMiercuri seară, pe arena din Giulești, Rapidul a primit vizita ocupantei locului doi, ASA Târgu Mureș.

Dacă scopul primilor este salvarea de la retrogradare, ceilalți se bat la câștigarea titlului de campioni cu Steaua, ocupanta locului fruntaș în clasamentul Ligii 1.
Deși alb-vișinii s-au ținut tare, iar până în minutul 35 emoțiile la poarta lui Buchta au fost nule, jucătorii lui Ciobotariu au dovedit că nu întâmplător se află pe locul secund în clasament.

Scorul a fost deschis, abia, în minutul 70, când Hora a înscris din centrarea lui Goga. După șapte minute, târg-mureșenii majorează scorul la 2-0 prin execuția cu capul din 14 metri a lui Manolov.

Săpunarua înscris golul de onoare pentru rapidiști, în minutul 89 din lovitură liberă. Partida se încheie 2-1 pentru AȘA, care se află la patru puncte în spatele Stelei.

Conform Dolce Sport, după eșecul suferit aseară, oficialii din Giulești discută demiterea lui Pustai. Favorit să preia banca giuleștenilor este fostul antrenor al Chiajnei, Marius Șumudică. El este antrenor cu ștate vechi aici, antrenând Rapidul și în sezonul 2010-2011.

Echipele de start:

Rapid: Buchta – Sapunaru, Sapina, Cmovs, Joan Oriol (R. Alves ’88) – Gecov, Garay – Meulens (A. Dan ’74), Coimbra, Edu Oriol (Benson ’68) – Niculae

ASA Tg. Mureș: Stăncioiu – Feussi, M. Constantin, Bejan, Sepsi – Voiculeț, Gorobsov – Zicu (Gonzalez ’81), Goga, Bumba (Hora ’55) – Manolov

Foto: 365.ro

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top